Valmont Industries

Valmont Industries så dagens lys i 1946, da vores grundlægger Robert B. Daugherty investerede både sin opsparing på 5.000 dollars og sin helhjertede tro på, at handel kunne og burde gøres bedre.

Trods sin beskedne start for over et halvt århundrede siden er vores virksomhed vokset til i dag at være internationalt markedsførende inden for ingeniørprodukter, infrastrukturtjenester og vandbesparende vandingsudstyr til landbrug.

Hvad enten det drejer sig om belysnings- og trafikstrukturer, der viser dig vej, kommunikationstårne og kraftværker, der forsyner dit hjem og din arbejdsplads med strøm, eller vandingsudstyr til den agerjord, som din fremtidige mad dyrkes i, gør Valmont-produkter livet lettere for folk verden over.

Valmont Industries er primært aktiv inden for fire forretningssegmenter: tekniske produkter til infrastruktur, konstruktioner til energiforsyningsvirksomheder, vanding og coating; såvel som rørsystemer, malelegemer og elektrolytiske mangandioxider. Valmont (VMI) er noteret på NYSE.

Vi fokuserer på to globale markeder: infrastruktur og landbrug. Valmont Industries er repræsenteret i 23 industri- og udviklingslande og tilbyder 27 varemærker fra mere end 90 produktionsanlæg. Internationalt salg udgør en væsentlig del af vores indtægter.

Valmonts medarbejdere er dybt engageret i de produkter vi fremstiller og udgør sammen med vores kunder grundlaget for vores succes.

Vi er stolte af være mennesker med integritet, der udmærker sig ved at levere optimale resultater. Vi forfølger muligheder for vækst ved at introducere vores produkter og processer på nye markeder, lancere nye produkter i regioner, hvor vi allerede er repræsenteret, og ved løbende at forbedre vores tjenesteydelser for at sikre, at Valmont’s løsninger er intet mindre end enestående.NL-Tp-Nav-Galleries-022